Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of the glucose addition during lactic fermentation of rice, oat and wheat flours 1.1 Articolo in rivista 2020 Gallo, M.; Passannanti, F.; Cante, R. C.; Nigro, F.; Salameh, D.; Schiattarella, P.; Schioppa, C.; Budelli, A.; Nigro, R.
Lactic fermentation of cooked navy beans by Lactobacillus paracasei CBA L74 aimed at a potential production of functional legume-based foods 1.1 Articolo in rivista 2020 Colucci Cante, R.; Gallo, M.; Nigro, F.; Passannanti, F.; Salameh, D.; Budelli, A.; Nigro, R.
Biotechnological production of natural sweeteners and preservatives on tomato paste 1.1 Articolo in rivista 2020 Gallo, Marianna; Passannanti, Francesca; D'Apolito, Elena; Nigro, Federica; Salameh, Dana; Nigro, Roberto
Fermentation of rice flour supernatant using lactobacillus paracasei CBA L74 1.1 Articolo in rivista 2019 Salameh, D.; Nigro, F.; COLUCCI CANTE, Rosa; Passannanti, F.; Gallo, M.; Budelli, A.; Marzocchella, A.; Nigro, R.
Therapeutic efficacy of albendazole against soil-transmitted helminthiasis in children measured by five diagnostic methods 1.1 Articolo in rivista 2019 Vlaminck, J.; Cools, P.; Albonico, M.; Ame, S.; Ayana, M.; Cringoli, G.; Salameh, Dana; Keiser, J.; Maurelli, M. P.; Matoso, L. F.; Montresor, A.; Mekonnen, Z.; Mirams, G.; Correa-Oliveira, R.; Pinto, S. A.; Rinaldi, L.; Sayasone, S.; Thomas, E.; Vercruysse, J.; Verweij, J. J.; Levecke, B.
Diagnostic performance of a single and duplicate Kato-Katz, Mini-FLOTAC, FECPAKG2 and qPCR for the detection and quantification of soil-transmitted helminths in three endemic countries 1.1 Articolo in rivista 2019 Cools, P.; Vlaminck, J.; Albonico, M.; Ame, S.; Ayana, M.; Jose Antonio, B. P.; Cringoli, G.; Salameh, Dana; Keiser, J.; Maurelli, M. P.; Luongo, Maya; Matoso, L. F.; Montresor, Marina; Mekonnen, Z.; Mirams, G.; Correa-Oliveira, R.; Pinto, S. A.; Rinaldi, L.; Sayasone, S.; Thomas, E.; Verweij, J. J.; Vercruysse, J.; Levecke, B.
Lactic fermentation of cereal flour: Feasibility tests on rice, oat and wheat 1.1 Articolo in rivista 2019 Gallo, Marianna; Nigro, Federica; Salameh, Dana; Schiattarella, Paola; Budelli, Andrea; Nigro, Roberto
Effect of pH control during rice fermentation in preventing a gliadin P31-43 entrance in epithelial cells 1.1 Articolo in rivista 2019 Gallo, M.; Nigro, F.; Passannanti, F.; Nanayakkara, M.; Lania, G.; Parisi, F.; Salameh, D.; Budelli, A.; Barone, M. V.; Nigro, R.
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile