Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 1.1 Articolo in rivista 2020 Serrapica, F; Uzun, P; Masucci, Felicia; Napolitano, F; Braghieri, A; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Romano, Raffaele; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI FRANCIA, Antonio
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 1.1 Articolo in rivista 2020 Uzun, P.; Serrapica, F.; Masucci, F.; Barone, C. M. A.; Yildiz, H.; Grasso, F.; Di Francia, A.
Evolution of instrumental and sensory properties of the traditional Caciocavallo of Castelfranco cheese in relation to cows’ feeding 4.1 Articoli in Atti di convegno 2019 Varricchio, MARIA LUISA; Uzun, Pinar; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Use of mycorrhizal inoculum under low fertilizer application: effects on forage yield, milk production, and energetic and economic efficiency 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Varricchio, M. L.; Pacelli, C.; Claps, S.; Di Francia, A.
Effect of feeding on sensory properties of Caciocavallo of Castelfranco cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Uzun, P.; Masucci, F.; Hilal, Y.; Serrapica, F.; DI FRANCIA, A
Effects of arbuscular mycorrhizal fungi and low fertilizer supply on forage quality, milk traits and profitability 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Uzun, Pinar; Masucci, Felicia; Varricchio, Maria L.; Serrapica, Francesco; Ottaiano, Lucia; DI FRANCIA, Antonio
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2016 Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Napolitano, F.; Grasso, Fernando; Uzun, Pinar; DI FRANCIA, Antonio
Use of a whey-based milk replacer and an high-fiber starter concentrate during the weaning period of buffalo calves 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Serrapica, F.; Masucci, F.; Grasso, F.; Uzun, P.; DI FRANCIA, A
Influence of mycorrhizal fungi on sorghum and maize crops: preliminary results 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Varricchio, M. L.; Masucci, F.; Serrapica, Francesco; Uzun, Pinar; Agrelli, D.; Adamo, P.; DI FRANCIA, A
Effect of Feeding on Texture and Color of Caciocavallo di Castelfranco 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Varricchio, M. L.; DI CONZA, Antonio; Hilal, Y.; DI FRANCIA, A
Caciocavallo di Castelfranco: A Traditional Italian Pasta Filata Cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Hilal, Y.; DI FRANCIA, A
Use of fresh forage in buffalo cows’ feeding: effect on sensory properties of Mozzarella cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Napolitano, F.; Serrapica, F.; Braghieri, A.; DI FRANCIA, A
Produzioni di biomassa e semi di 3 varietà di cardo in due ambienti campani. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Ottaiano, L.; Di Mola, I.; Fiorentino, N.; Impagliazzo, A.; Masucci, F.; Mori, M.; Nocerino, S.; Uzun, P.; Fagnano, M.
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on in vivo digestibility and nitrogen excretion in lactating buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2014 Masucci, Felicia; Uzun, Pinar; Grasso, Fernando; DE ROSA, Giuseppe; DI FRANCIA, Antonio
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile