Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 84
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Use of near-infrared spectroscopy combined with chemometrics for authentication and traceability of intact lemon fruits 1.1 Articolo in rivista 2022 Ruggiero, L.; Amalfitano, C.; Di Vaio, C.; Adamo, P.
Yield and bulb quality of storage onion cultivars as affected by farming system and nitrogen dose 1.1 Articolo in rivista 2022 Golubkina, N.; Amalfitano, C.; Sekara, A.; Tallarita, A.; Pokluda, R.; Stoleru, V.; Cuciniello, A.; Agafonov, A. F.; Kalisz, A.; Hamburda, S. -B.; Caruso, G.
Provenance discrimination of Sorrento lemon with Protected Geographical indication (PGI) by multi-elemental fingerprinting 1.1 Articolo in rivista 2021 Ruggiero, L.; Fontanella, M. C.; Amalfitano, C.; Beone, G. M.; Adamo, P.
Yield, Antioxidant Components, Oil Content, and Composition of Onion Seeds Are Influenced by Planting Time and Density 1.1 Articolo in rivista 2019 Amalfitano, Carmine; Golubkina, Nadezhda A.; DEL VACCHIO, Laura; Giuseppe, Russo; Cannoniero, Mario; Somma, Silvano; Morano, Giuseppe; Antonio, Cuciniello; Caruso, Gianluca
Geochemistry and carbon isotopic ratio for assessment of PM 10 composition, source and seasonal trends in urban environment 1.1 Articolo in rivista 2018 Di Palma, Anna; Capozzi, F.; Agrelli, D.; Amalfitano, C.; Giordano, Simonetta; Spagnuolo, V.; Adamo, P.
Plant-Rhizobium symbiosis, seed nutraceuticals and waste quality for energy production of Vicia faba L. as affected by crop management 1.1 Articolo in rivista 2018 Amalfitano, Carmine; Gomez, Leonardo D.; Frendo, Pierre; DE PASCALE, Stefania; Pepe, Olimpia; Simister, Rachael; Ventorino, Valeria; Agrelli, Diana; Borrelli, Carlo; McQueen-Mason, Simon J.; Caruso, Gianluca
Production system effects on growth, pod yield and seed quality of organic faba bean in southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2018 Amalfitano, C.; Agrelli, D.; Borrelli, C.; Cuciniello, A.; Morano, G.; Caruso, G.
Valorising faba bean residual biomass: effect of farming system and planting time on the potential for biofuel production 1.1 Articolo in rivista 2017 Gomez L., D.; Amalfitano, Carmine; Andolfi, A.; Simister, R.; Somma, Silvano; Ercolano, M.; Borrelli, C.; Mcqueen mason S., J.; Frusciante, Luigi; Cuciniello, A.; Caruso, Gianluca
Effects of cultural cycle and nutrient solution electrical conductivity on plant growth, yield and fruit quality of “Friariello” pepper grown in hydroponics. 1.1 Articolo in rivista 2017 Amalfitano, Carmine; DEL VACCHIO, Laura; Somma, Silvano; Cuciniello, Aniello; Caruso, Gianluca
Effects of nutritive solution electrical conductivity and plant density on growth, yield and quality of sweet basil grown in gullies by subirrigation 1.1 Articolo in rivista 2017 Morano, G.; Amalfitano, Carmine; Sellitto, M.; Cuciniello, A.; Maiello, Roberto; Caruso, Gianluca
Valutazione rapida della qualità della pappa reale mediante spettroscopia NIR 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Agrelli, D.; Zannella, C.; Ruggiero, L.; Amalfitano, Carmine; Caprio, Emilio
Mobilità, biodisponibilità e speciazione di contaminanti metallici in un suolo agricolo inquinato da smaltimento illegale di fanghi industriali 4.2 Abstract in Atti di convegno 2016 Agrelli, Diana; Caporale, ANTONIO GIANDONATO; Amalfitano, Carmine; Fiorentino, Nunzio; Fagnano, Massimo; Adamo, Paola
The legumes in food and horticultural systems: the case-study of faba bean (Vicia faba L.). Yield, quality and energetic aspects as affected by farming practices 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Amalfitano, Carmine; Stoleru, Vasile; Gomez Leonardo, D.; Sellitto, Michele; Caruso, Gianluca
Capacità di scambio cationico 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2015 Adamo, Paola; Amalfitano, Carmine
INFLUENZA DELL’AMBIENTE COLTURALE E DELL’EPOCA DI TRAPIANTO SU SIMBIOSI, ASSORBIMENTI NUTRIZIONALI, CRESCITA, PRODUZIONE E QUALITA’ DELLA FAVA (Vicia Faba L. major Hartz) DA CONSUMO FRESCO, IN REGIME CONVENZIONALE O BIOLOGICO, IN CAMPANIA 8.10 Tesi di Dottorato 2015 Caruso, G.; Amalfitano, C.
Stability of coprecipitated natural humic acid and ferrous iron under oxidative conditions 1.1 Articolo in rivista 2015 Colombo, Claudio; Palumbo, Giuseppe; Sellitto, Vincenzo Michele; Cho, Hyen Goo; Amalfitano, Carmine; Adamo, Paola
BTH and BABA induce resistance in pea against rust (Uromyces pisi) involving differential phytoalexin accumulation 1.1 Articolo in rivista 2015 Eleonora, Barilli; Diego, Rubiales; Amalfitano, Carmine; Evidente, Antonio; Elena, Prats
Antioxidant metabolites in tomato organs as response to virus infection 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Minutolo, Maria; Zarrillo, Anna; Verdoliva, Simona; Amalfitano, Carmine; Alioto, Daniela; Errico, Angela
Effetto dell'impiego di funghi micorrizici arbuscolari sulla produzione e qualità di trinciato di mais 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Agrelli, Diana; Amalfitano, Carmine; Vincenzo Di, Meo; Giuseppe Di Rauso, Simeone; Rao, MARIA ANTONIETTA; Sifola, MARIA ISABELLA; Roberto, Zangrillo; Carmela, Zannella; Adamo, Paola
SECONDARY METABOLITES IN TOMATO ECOTYPES AFTER EMDV INFECTION 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Zarrillo, Anna; Minutolo, Maria; Verdoliva, Simona; Amalfitano, Carmine; Alioto, Daniela; Errico, Angela
Mostrati risultati da 1 a 20 di 84
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile