Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 146
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of a new sustainable cooling system used during firming and brining on the microbiological, chemical, and sensory characteristics of buffalo mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2023 Di Paolo, Marika; De Stefano, Martina; Polizzi, Giulia; Vuoso, Valeria; Santoro, Adriano Michele Luigi; Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele
Food Safety Concerns in “COVID-19 Era” 1.1 Articolo in rivista 2021 Ceniti, Carlotta; Tilocca, Bruno; Britti, Domenico; Santoro, Adriano; Costanzo, Nicola
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses 1.1 Articolo in rivista 2020 Costanzo, N.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Clausi, M. T.; Casalinuovo, F.
Microbial quality evaluation of grated cheese samples collected at retail level in Calabria (Italy) 1.1 Articolo in rivista 2018 Costanzo, N.; Rodolfi, M.; Musarella, R.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Britti, D.; Casalinuovo, F.
Phenotypic antimicrobial resistance profile of isolates causing clinical mastitis in dairy animals 1.1 Articolo in rivista 2017 Ceniti, C.; Britti, D.; Santoro, A. M. L.; Musarella, R.; Ciambrone, L.; Casalinuovo, F.; Costanzo, N.
Serological and Molecular Investigation of Swine Hepatitis E Virus in Pigs Raised in Southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2015 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Peretti, Vincenzo; Ciambrone, Lucia; Casalinuovo, Francesco; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Lack of evidence so far for Noroviruses in food samples collected on cruise ships sailing the Mediterranean waters 1.1 Articolo in rivista 2015 Costanzo, N; Santoro, A; Peretti, V; Proroga, Y; Sarno, Elenora
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures 1.1 Articolo in rivista 2015 Costanzo, N.; Santoro, A. M. L.; Sarno, E.; Di Loria, A.; Grembiale, R. D.; Britti, D.; Capuano, F.
Ptaquiloside, the major carcinogen of bracken fern, in the pooled raw milk of healthy sheep and goats: an underestimated, global concern of food safety 1.1 Articolo in rivista 2015 Virgilio, Antonella; Sinisi, Annamaria; Russo, Valeria; S., Gerardo; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Galeone, Aldo; TAGLIALATELA SCAFATI, Orazio; Roperto, FRANCO PEPPINO
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus 1.1 Articolo in rivista 2014 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Short communication: Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2014 Sarno, E; Costanzo, N; Quaranta, V; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R.
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2014 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Quaranta, V.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R.
Microbiological Quality of Carcasses from Healthy Slaughtered Ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy 1.1 Articolo in rivista 2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Monitoraggio delle temperature di stoccaggio nella vendita al dettaglio 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 Costanzo, N.; Sarno, E.; Ferrante, S.; Santoro, A
Prevalenza del virus dell'Epatite E in Europa: agente zoonotico emergente e patogeno alimentare 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 Sarno, E.; Santoro, A; Costanzo, N.
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region 1.1 Articolo in rivista 2012 Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; DI PALO, Rossella; Costanzo, Nicola
Decontaminazione mediante ozono di carcasse di pollo 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; N., Costanzo; S., Ferrante; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
DECONTAMINAZIONE MEDIANTE OZONO DI CARCASSEDI POLLO REFRIGERATE 1.1 Articolo in rivista 2011 Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Ferrante, Salvatore; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
A new, very sensitive method of assessment of ptaquiloside, the major bracken carcinogen in the milk of farm animals 1.1 Articolo in rivista 2011 F., Bonadies; G., Berardi; R., Nicoletti; F. S., Romolo; F. D., Giovanni; R., Marabelli; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; C., Raso; A., Tagarelli; Roperto, FRANCO PEPPINO; Russo, Valeria; Roperto, Sante
Mostrati risultati da 1 a 20 di 146
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile