Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 273
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Nutritional and functional profiling of traditional Italian 'San Marzano' tomatoes 1.1 Articolo in rivista 2021 Raimondi, G.; Di Stasio, E.; Barbieri, G.; Rouphael, Y.; De Pascale, S.
Microbial-based biostimulants modulate antioxidant activity, bioactive compounds and sesquiterpene lactones profile of globe artichoke 1.1 Articolo in rivista 2021 Colonna, E.; Rouphael, Y.; Barbieri, G.; De Pascale, S.
Genotypic, storage and processing effects on compositional and bioactive components of fresh sprouts 1.1 Articolo in rivista 2017 Raimondi, Giampaolo; Rouphael, Youssef; Kyriacou, Marios C.; DI STASIO, Emilio; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
FAO PLANT PRODUCTION AND PROTECTION PAPER n. 230: Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries. Principles for sustainable intensification of smallholder farms. ISSN 2070-2515 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici 2017 Kittas, C.; Katsoulas, N.; Bartzanas, T.; Savvas, D.; Ntatsi, G.; Barouchas, P. E.; De Pascale, S.; Barbieri, G.; Rouphael, Y.; Gallardo, M.; Orsini, F.; Pardossi, A.; Tüzel, Y.; Öztekin, G. B.; Masheva, S.; Yankova, V.; Rondon, S. I.; Maršić, N. K.; Popsimonova, G.; Benko, B.; Karic, L.; Bavec, M.; Robačer, M.; Stajnko, D.; Vukmanić, T.; Bavec, F.; Nicola, S.; Pignata, G.; Sallaku, G.; Drăghici, E. M.; Brezeanu, P. M.; Muñoz, P.; Brezeanu, C.; Gvozdanovic-Varga, J.; Rosca, V.; Benko, B.; Ilin, Ž. M.; Adamović, B. Ð.; Ilin, S. Z.; Žnidarčič, D.; Lieten, P.; Gallace, N.
Deposito domanda di brevetto dal titolo " Composti benzimidazolici da impiegare in agricoltura" 6.1 Brevetto 2017 Raimondi, G.; Barbieri, G.; De Pascale, S.; Lorito, M.; Maggio, A.; Quaranta, F.; Van Oosten, M.
Nutritional quality of ten leafy vegetables harvested at two light intensities 1.1 Articolo in rivista 2016 Colonna, Emma; Rouphael, Youssef; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
Cultivar, soil type, nitrogen source and irrigation regime as quality determinants of organically grown tomatoes 1.1 Articolo in rivista 2016 DE PASCALE, Stefania; Maggio, Albino; Orsini, Francesco; Barbieri, Giancarlo
Effects of mycorrhiza and plant growth promoting rhizobacteria on yield and quality of artichoke 4.1 Articoli in Atti di convegno 2016 Colonna, Emma; Rouphael, Youssef; DE PASCALE, Stefania; Barbieri, Giancarlo
Influence of organic and conventional farming on seed yield, fatty acid composition and tocopherols of Perilla 1.1 Articolo in rivista 2015 Rouphael, Youssef; Raimondi, Giampaolo; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
Effect of bacterial root symbiosis and urea as source of nitrogen on performance of soybean plants grown hydroponically for bioregenerative life support systems (BLSSs) 1.1 Articolo in rivista 2015 Paradiso, Roberta; Buonomo, Roberta; Dixon, M. A.; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
Effect of farming system and postharvest frozen storage on quality attributes of two strawberry cultivars 1.1 Articolo in rivista 2015 Barbieri, Giancarlo; Colonna, Emma; Rouphael, Youssef; DE PASCALE, Stefania
Fattori agronomici e qualità nutrizionale del carciofo. 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2014 Colonna, Emma; Palermo, Mariantonella; Fogliano, Vincenzo; Barbieri, Giancarlo
Soilless cultivation of soybean for Bioregenerative Life Support Systems (BLSSs): a literature review and the experience of the MELiSSA Project - Food characterization Phase I. 1.1 Articolo in rivista 2014 Paradiso, Roberta; DE MICCO, Veronica; Buonomo, Roberta; Aronne, Giovanna; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
Qualità di ortaggi da foglia (Brassicaceae) raccolti in due differenti momenti della giornata 4.3 Poster 2014 Colonna, Emma; Rouphael, Youssef; DE PASCALE, Stefania; Barbieri, Giancarlo
Qualità della fragola: Confronto tra sistema di produzione biologico e convenzionale 4.3 Poster 2014 Colonna, Emma; Barbieri, Giancarlo
Soybean cultivation for Bioregenerative Life Support Systems (BLSSs): the effect of hydroponic system and nitrogen source. 1.1 Articolo in rivista 2014 Paradiso, Roberta; Buonomo, Roberta; Dixon, M. A.; Barbieri, Giancarlo; DE PASCALE, Stefania
Organic farming may affect the nutritional value of vegetables 4.1 Articoli in Atti di convegno 2014 DE PASCALE, Stefania; Maggio, Albino; Paradiso, Roberta; Caputo, Rosanna; Barbieri, Giancarlo
Microirrigation 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2013 Barbieri, Giancarlo; Maggio, Albino
Nutrizione azotata in floating system e qualità post-raccolta di lattuga di IV gamma 4.3 Poster 2013 Palermo, Mariantonella; Colonna, Emma; Barbieri, Giancarlo
Influenza della micorrizazione sulla qualità del carciofo var. Romanesco 4.3 Poster 2013 Colonna, Emma; Palermo, Mariantonella; Barbieri, Giancarlo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 273
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile