Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 46
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Asparaginase enzyme reduces acrylamide levels in fried and wood oven baked pizza base 1.1 Articolo in rivista 2023 Covino, C.; Sorrentino, A.; Pierro, P. D.; Aiello, A.; Romano, R.; Masi, P.
Study of medium-high shelf life ready-to-use dough rolls for making “pizza napoletana” 1.1 Articolo in rivista 2023 Falciano, A.; Pierro, P. D.; Sorrentino, A.; Cavella, S.; Masi, P.; Romano, A.
Bioconversion of Cheese Whey and Food By-Products by Phaeodactylum tricornutum into Fucoxanthin and n-3 Lc-PUFA through a Biorefinery Approach 1.1 Articolo in rivista 2023 Russo, GIOVANNI LUCA; Langellotti, ANTONIO LUCA; Verardo, Vito; Martín-García, Beatriz; Oliviero, Maria; Baselice, Marco; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Viscardi, Sharon; Marileo, Luis; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Congelamento di panetti per pizza: effetti sulla cinetica di lievitazione e sul comportamento reologico 4.1 Articoli in Atti di convegno 2022 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Studio dei fenomeni coinvolti nella lievitazione degli impasti per pizza 4.1 Articoli in Atti di convegno 2022 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Development of Calibration and Validation Models for the Determination of Acrylamide Levels in Pizza Samples through FT-NIR Spectroscopy 1.1 Articolo in rivista 2022 Covino, Clelia; Sorrentino, Angela; DI PIERRO, Prospero; Romano, Raffaele; Masi, Paolo
Development of Functional Pizza Base Enriched with Jujube (Ziziphus jujuba) Powder 1.1 Articolo in rivista 2022 Falciano, Aniello; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; DI PIERRO, Prospero
Formulation of new media from dairy and brewery wastes for a sustainable production of dha-rich oil by aurantiochytrium mangrovei 1.1 Articolo in rivista 2021 Russo, G. L.; Langellotti, A. L.; Verardo, V.; Martin-Garcia, B.; Di Pierro, P.; Sorrentino, A.; Baselice, M.; Oliviero, M.; Sacchi, R.; Masi, P.
Cereal ?-glucan: a promising prebiotic polysaccharide and its impact on the gut health 1.1 Articolo in rivista 2021 Shoukat, M.; Sorrentino, A.
Lignocellulosic fibres from enzyme-treated tomato plants: Characterisation and application in paperboard manufacturing 1.1 Articolo in rivista 2020 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P.
Kinetics of enzymatic browning of minimally processed iceberg salad 1.1 Articolo in rivista 2019 Di Giuseppe, F. A.; Volpe, S.; Pierro, P. D.; Sorrentino, A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Enzymatic study for valorization of plant wastes 1.1 Articolo in rivista 2019 Covino, C.; Sorrentino, A.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P.; Di Pierro, P.
Enzymatic modification of proteins and peptides from oilseeds by-products 1.1 Articolo in rivista 2019 Marulo, S.; Sorrentino, A.; Ramondo, A.; Falciano, A.; Motti, P.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Current methods for mycotoxins analysis and innovative strategies for their reduction in cereals: An overview 1.1 Articolo in rivista 2018 Shanakhat, Hina; Sorrentino, Angela; Raiola, Assunta; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Cavella, S.
Transglutaminase-mediated macromolecular assembly: production of conjugates for food and pharmaceutical applications 1.1 Articolo in rivista 2014 Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Proteolytic and clotting activity in Cynara scolymus leaves: new horizons for the cheese manufacture 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 M., Esposito; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero
Edible coating as packaging strategy to extend the shelf-life of fresh-cut fruits and vegetables 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Transglutaminase-mediated modification of ovomucoid. Effect on its trypsin inhibitory activity and antigenic properties 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Mariniello, Loredana
Effect of transglutaminase on the mechanical and barrier properties of whey protein/pectin films prepared at complexation pH (pHc) 1.1 Articolo in rivista 2013 DI PIERRO, Prospero; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Water barrier edible coatings of fried foods 1.1 Articolo in rivista 2012 Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Mostrati risultati da 1 a 20 di 46
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile